Corine: "Wij wonen hier zeer naar onze zin"

maandag 12 februari 2018

Corine: “Wat extra aantrekkelijk is aan Casterhoven, is dat je in de buurt van twee snelwegen woont, zodat je snel richting je werk kunt of naar grotere steden als je eens uitgebreid wilt shoppen. Mijn man en ik wonen hier nu twee maanden. Ik moet zeggen: zeer naar onze zin. We zijn allereerst goed te spreken over het voortraject. Doordat we al geregeld bij familie kwamen in deze buurt, wisten we al een beetje hoe het voelde om hier te wonen. Wij zijn geen stadsmensen en merkten hoe rustig het hier is.

Binnenkijken
Bij de keuze voor onze huidige woning kregen we veel service. We mochten via de makelaar een paar vergelijkbare tweekappers bekijken die een aanbouw hadden van 1.20 of 2.40 m. Zo konden we in het echt zien wat we het liefst wilden. Nu wij er zelf wonen, hebben we ons huis ook ter beschikking gesteld om het te laten bekijken door andere potentiële kopers." 

"We zijn content over de vele keuzemogelijkheden die de aannemer biedt. Denk aan de keuken voor of achter, een kleinere of grotere aanbouw, een badkamer en keuken kopen via hen of via een ander. Het kan allemaal. En dat is heel fijn, want zo wordt het echt je eigen huis, ook al is het splinternieuw!”

Deze tweekappers uit fase 5 zijn vergelijkbaar met de tweekappers in fase 12 die vanaf 2 september 2017 in verkoop zijn.

  • foto interview Corine.jpg
  • Kesteren, Casterhoven_stukje onderkant afsnijden LR.jpg
  • OPTIO_20170712_TKN_Achter_Trendy_LR.jpg
  • AI_tweek.jpg
  • OPTIO_20170712_TKO_Voor_Trendy_LR.jpg
Casterhoven
< Terug naar project
vogelvlucht.jpg (2)
Ap Sanders101.png
Ap SandersSanders Makelaardij