Christianne en Diederik: "Hele fijne woningen in een nieuwe, jonge wijk"

donderdag 1 juni 2017

“We waren meteen weg van dit huis. Het is een tussenwoning en het heeft toch de uitstraling van een herenhuis. De stijl sprak ons direct erg aan.”

Diederik en Christianne wonen sinds november 2016 in Casterhoven in een rijwoning uit fase 6 van plan Casterhoven in Kesteren. “Het huis is helemaal naar onze zin afgewerkt”, vertelt Christianne enthousiast. “We kregen de sleutel in september en er is 6 weken flink geklust, o.a. door mijn vader die al het schilderwerk heeft gedaan. Het is nu echt onze droomwoning.”

Bewust voor nieuwbouw gekozen
Ze woonden allebei nog bij hun ouders - Christianne in Echteld en Diederik in Rhenen - dus de verhuizing naar de nieuwe woning was voor hen ook echt het begin van een nieuwe periode. “We hebben bewust voor nieuwbouw gekozen, dan kun je de woning toch helemaal naar eigen zin afwerken en inrichten. Vooral de buitenkant van de woning trok ons aan: onze woning heeft een donkerbruine steen met een vleugje rood erin en de antraciete luiken passen daar erg mooi bij. In de rij van 6 woningen hebben 2 woningen een witte gevel. Dat geeft een leuk effect. Wij zeggen ook vaak tegen mensen die voor het eerst op bezoek komen: we wonen rechts van het witte huis.”

Mancave
Binnen biedt de woning eveneens veel mogelijkheden en ruimte met drie slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een zeer ruime zolder. “Daar kunnen wel twee slaapkamers van gemaakt worden, maar voorlopig is het de mancave van Diederik met bartafel, beamer en geluidsinstallatie”, lacht Christianne. Het bevalt ze goed in de wijk: “Het is een hele fijne woning in een nieuwe, jonge wijk. We genieten volop van de zon in de tuin en we zijn allebei snel op ons werk dankzij de A15.”

www.casterhoven.nl

  • Interview Christianne Diederik.jpg
  • 15046_ext01.jpg (1)
  • OPTIO_20170712_RTA_Achter_Klassiek_LR.jpg
  • 15046_vogelvlucht_compleet.jpg (4)
  • OPTIO_20170712_RTA_Voor_Klassiek_LR.jpg
Casterhoven
< Terug naar project
DO-vogelvlucht.jpg
joop_van_maurik_makelaars__joop_van_maurik.jpg
Joop van MourikJoop van Mourik Makelaars